Open Dag Johan de Witt-gymnasium

Zaterdag 25 januari 2020 is het weer zover! De Open Dag van het Johan de Witt-gymnasium. Het klinkt nog erg ver weg, maar zeker de moeite waard om in de agenda te noteren. Zien we je dan?

 

Zaterdag 25 januari 2020 

Om 09:00 uur gaan de deuren open voor iedereen die bij ons een kijkje wil komen nemen. De ochtend staat in het teken van kennismaking. Kennismaken met het Johan de Witt-gymnasium, de vakken, de leraren en zelfs met de leerlingen. De school komt deze ochtend helemaal tot leven en geeft je de mogelijkheid om de echte 'JDW'-sfeer te proeven. Onze open dag duurt tot 12.00 uur.

Rondleidingen 

Voor de leerlingen en hun ouders zullen leerlingen uit de eerste klas klaarstaan die samen met jullie trots de school laten zien. Alle vragen die je hebt kun je stellen aan een echte ervaringsdeskundige. Mochten zij geen antwoord hebben op een aantal vragen lopen er natuurlijk genoeg docenten rond die deze vragen wel kunnen beantwoorden.

Parkeren

Bij de school hebben we beperkte (betaalde) parkeergelegenheid. We hebben daarom een shuttle-bus geregeld die u van het Halmaheiraplein (Halmaheiraplein 7, 3312 GH Dordrecht) naar school brengt en weer terug. U kunt bij het Halmaheiraplein wel gratis parkeren.